Welkom arrow Jeugd en Verenigingen arrow 't Erf (Jongerenavond)

't Erf (Jongerenavond) Afdrukken E-mail
Gezellige avond?! Kom naar ’t Erf!

Van 20.30 tot 23.00 uur altijd tijd voor een praatje en altijd wat te doen: darten, tafelvoetbal, Kletsen op de bank, bijpraten met wat drinken en een borrelhapje.

Met ’t Erf bieden we, als kerk, eens in de veertien dagen op zaterdagavond een alternatief voor de uitgaansgelegenheden voor jongeren. In een huiskamersfeer is er de mogelijkheid om met vrienden gezellig wat te drinken en/of een spel te doen. Als je alleen komt is dat ook geen probleem, de vrijwilligers hebben ook tijd voor een praatje. Alle jongeren vanaf de derde klas zijn welkom tot een leeftijd van ong. 19 jaar. Toegang en consumpties gratis.

Zaterdag 13 september openen we het nieuwe seizoen samen met de JV, met een barbecue. Gezellig als je ook komt!!

Adres: De Groendijk 59, Waarder

Voor meer info: check 'Facebookvoor een praatje'